ДИШАМ

Дойчин Кършовски

Дишам

"ти си това, което правиш"

Дишам е за онези от вас, които усещат този натиск, тази енергия,

това вътрешно желание за промяна, и не искат да чакат диагнози или прозрения да им помогнат да разчупят статуквото и поемат курс на трайна и дългосрочна промяна към по-добър живот.

Елисавета

"безкрайно, безусловно и супер много са учениците, които ми благодариха за тренировката по дишане, базирана изцяло на книгата на Doychin Karshovski "Дишам", която не само е първият, изключително добре написан, оформен и полезен учебник в материята."

Станислава

"Достатъчно е да знам, че под слънцето има някого като теб, за да се стремя към по-добрата версия на Станислава всеки ден. Благодаря за примера и за предизвикателството да мислим "извън кутиите", докато прилагаме box breathing 🙏"

Петя

"Казват, че учителят се срещал, когато ученикът е готов за това. Аз съм напълно убедена, че е настъпило точно такъв период за мен. Спонтанно връщане, първи ден в родината и първи ден в книжарница и ...БАМ!!! Книгата Дишам е в ръцете ми. Няма случайни неща е първата ми мисъл. Благодаря!"

Дишам: мека корица, електронна книга, аудио книга

За Автора

Дойчин Кършовски

Дойч е роден и израснал във Варна. През 1992 г. завършва Националната спортна академия, а от 2003 г. живее със семейството си в САЩ. Кариерата му зад океана започва като персонален треньор и собственик на йога и уелнес студио.

Днес фокусът на неговата компания е насочен предимно към хора, които се стремят не просто към отлично здраве, но и изключителен перформанс и резултати всеки ден. Негови клиенти са хирурзи, адвокати, финансови брокери, рок певци и дори наследниците на американски президент.

Scroll to Top

Anilina

The Marketing Dynamo & Action Hero:
She Makes Things Happen!

Ani is the go-getter we all wish we were. Forget boardroom jargon; she’s in the trenches making sure our wellness dreams become your reality. Ani turns marketing mumbo jumbo into magic, all while rocking DNA-based coaching and Animal Flow like a pro.